Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek
CATA - AS-750 2 FLEX indukciós főzőlap beépített elszívóval AS-750 + CATA NEW YORK edényszett
433.063 Ft + ÁFA ( 549.990 Ft )
Menny.:db

CATA - AS-750 2 FLEX indukciós főzőlap beépített elszívóval AS-750 + CATA NEW YORK edényszett

433.063 Ft + ÁFA ( 549.990 Ft )
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Cata
Elérhetőség: Nincs raktáron! kérjen infót!
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A Cata továbbra is fontosnak tartja a folyamatos technikai fejlesztéseket, ezért megalkotta az AS-750 indukciós kerámialappal egybeépített elszívót. A cég az indukciós technológiát ötvözte az általuk használt nagyteljesítményű motorral. A fém szírszűrők és a rács kivehetők és akár mosogatógépben is elmoshatók. A készülék rendelkezik egy zsírgyűjő tálcával is, ami szintén kivehető és elmosható. Az indukciós technológiával rendelkező főzőlap mind a négy főzőzónája rendelkezik BOOSTER (gyorsfelfűtés) funkcióval.

Páraelszívó egyedi tulajdonságai:
légszállítási adatok: 1000/545 m3/h, nyomás: 294 Pa, érintővezérlés, 5+1 TURBO fokozat, zajszint: 45 - 67 dB(A), BRUSHLESS motor, kivehető mosható fém zsírfilter, kivehető mosható elszívó rács, energiaosztály: A, csőcsatlakozás: Ø 150 mm

Ez a konyhai pára- és szagelszívó Brushless motoros technológiát használ, ami azt jelenti, hogy:
• A motor csendesebb, mivel kevesebb a mozgó alkatrészek érintkezése, súrlódása
• Nagyobb teljesítmény és hatékonyság (nagyobb nyomaték/watt arány)
• Pontosabb elektronikus vezérelhetőség
• Hosszabb élettartam/megbízhatóság (nincs kopás, mivel nincsenek szénkefék)
• Kisebb a motor felmelegedése (nincs súrlódás mivel nincsenek szénkefék)

A szénkefe nélküli egyenáramú motor, más néven elektronikusan kommutált motor, egy inverteren keresztül egyenáramról táplálkozik, amely váltakozó áramot termel az egyes fázisok meghajtásához a motort a zárt hurkú vezérlőjén keresztül. Ez áramimpulzusokat biztosít a motor tekercseinek, amelyek szabályozzák a sebességet és a nyomatékot. Lényegében a szénkefe nélküli motorok jellemzően állandó mágneses teret tartalmaznak, amely egy elektronikusan vezérelt rögzített armatúra körül forog, és helyettesíti a fizikai szénkeféket és a kommutátor alkatrészeit.

A szénkefék okozta súrlódás és kívülről bejutó por nélkül a brushless motorok minimális időszakos karbantartást igényelnek, ami lehetővé teszi, hogy zárt házban tartsák őket, csökkentve a külső por és részecskék bejutását a motortérbe, amelyek veszélyeztethetik a mozgó alkatrészeket. A szénkefe nélküli motorok szénkefés társaikhoz képest nagyobb teljesítményt és alacsonyabb energiafogyasztást mutatnak.

Indukciós kerámialap egyedi tulajdonságai:
SLIDER érintővezérlés, 9 fokozat + BOOSTER funkció, gyerekzár, időzítő, maradékhő visszajelzés, automata kikapcsolás hangjelzéssel, automata edényfelismerés, 77 cm széles, 4 db 21,5 x 19 cm-es főzőzóna:, 2 db 1,6 kW (BOOSTER: 1,85 kW), 2 db 2,1 kW (BOOSTER: 3 kW) vagy BRIDGE funkcióval 2 db 21,5 x 38 cm-es főzőzóna: 2 x 3,7 kW

Indukciós főzőlap
Az indukciós főzőlapok a főzőzónák felfűtése indukció hatására megy végbe. A hő közvetlenül a főzőedény alján keletkezik. A főzőzóna alatt elhelyezkedő indukciós tekercsek magas frekvenciájú váltakozó áram hatására mágneses váltakozó mezőt hoznak létre. Mivel a felfűtés indukció hatására történik, ezért maga a főzőlap nem melegszik fel.

Moduláris (FLEX) indukciós zóna
Úgynevezett hídalható, azaz összekapcsolható négyzetes főzőzónák a nagyobb felületen történő főzéshez. pl.: 2 db 210x200 mm-es vagy 1 db 210x400 mm-es főzőzóna.

Szín Fekete
Főzőlap Tipusa Indukciós
Főzőlap szélessége 77cm
Kivitel Keret nélküli
Márka Cata
Főzőzónák száma 4
Extra főzőfelület Összeköthető Zóna
Komfort

A Cata továbbra is fontosnak tartja a folyamatos technikai fejlesztéseket, ezért megalkotta az új AS 750 2 FLEX indukciós kerámialappal egybeépített elszívót. A cég a legmodernebb indukciós technológiát ötvözte az általuk használt extra csendes BRUSHLESS motorral. A szénkefe nélküli BRUSHLESS motor alacsony zajszinttel és „A” energiaosztályú besorolással rendelkezik.Emellett a fém szírszűrők kivehetők és akár mosogatógépben is elmoshatók. A legmodernebb indukciós technológiával felszerelt főzőlap 4 független BOOSTER (gyorsfelfűtés) funkcióval allátott főzőzónával rendelkezik, melyből kettő-kettő zóna hidalható (összekapcsolható). Az integrált érintővezérlés kényelmesen és egyszerűen használható.
 
Páraelszívó egyedi tulajdonságai:
BRUSHLESS motor, légszállítási adatok: 600/545 m3/h, nyomás: 294 Pa, érintővezérlés, 5+1 TURBO fokozat, zajszint: 45 – 67 dB(A), kivehető mosható fém zsírfilter és kivehető középső rács, energiaosztály: A, csőcsatlakozás: Ø 150 mm
 
Indukciós kerámialap egyedi tulajdonságai:
SLIDER érintővezérlés, 9 fokozat + BOOSTER funkció, gyerekzár, időzítő, maradékhő visszajelzés, automata kikapcsolás hangjelzéssel, automata edényfelismerés, 77 cm széles, 4 db 19 x 19 cm-es főzőzóna:, 2 db 1,5 kW (BOOSTER: 2 kW), 2 db 2 kW (BOOSTER: 2,8 kW) vagy BRIDGE funkcióval 2 db 19 x 38 cm-es főzőzóna: 2 x 3,6 kW, maximum teljesítmény: 7,2 kW
 
Tudjon meg többet a Brushless motorokról. További információért kattintson IDE!
 
BRUSHLESS motor bemutató videó:
 

Zajszint: 45-67
Kivitel: Pultba építhető indukciós kerámialappal
Világítás:
Vezérlés: Érintővezérlés

Tömeg 28 kg
Méretek 77 cm
Márka

Szín

Szélesség

Beépítési mód

Energiaosztály

Energia ellátás elektromos
Teljesítmény 7.2kW
Garancia idő 36hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.