Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák / Termékek

Beépíthető konyhai készülékek ráadás Air Fryer sütővel

2024. 01. 10. 00:00:00
Beépíthető konyhai készülékek ráadás Air Fryer sütővel

Beépíthető konyhai készülékek ráadás Air Fryer sütővel 

Vásároljon Electrolux beépíthető készülékeket min. 500.000 Ft összértékeben* és ráadásként egy Air Fryer sütőt (E6AF1-6ST)** adunk Önnek ajándékba. 

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudjuk elküldeni. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

 

 

*A készülékeket egy kereskedőtől egy időpontban kell megvásárolni, a termékek termékkódjának és vételárának egy számlán kell szerepleniük.
** Az Air Fryer sütő (E6AF1-6ST) ajánlott fogyasztói ára: 79.990 Ft

Az akció részletei:

Az akció időtartama

2024. január 10. – március 31.

 

Az ajándékot csak abban az esetben tudjuk elküldeni Önnek, ha feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton a beépíthető készülékek termékkódja, illetve vételára is szerepel.

 

A regisztráció során előlegszámlát, gyűjtőblokkot, garancialevelet, szállítólevelet, rendelés visszaigazolást stb. nem tudunk elfogadni.

Regisztrálja vásárlását

2024. április 14-ig. 

 

Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 28 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak.

Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt.

Kérjük, ellenőrizze e-mail fiókjában a levélszemét (SPAM) mappát is, mivel előfordulhat, hogy az értesítést tartalmazó e-mail oda érkezik.

Air Fryer: ropogós, finom ételek olaj hozzáadás nélkül

Az Explore 6 Air Fryer készülék tökéletes segítőtárs a konyhában. Süthet, grillezhet, vagy piríthat is benne olajmentesen, egészségesen. A készülék forró levegőt keringtetve biztosítja, hogy minden oldalról hő érje a hozzávalókat, így étele ropogós lesz megőrizve természetes ízvilágát.